IDENTITEIT

NUITS BLANCHES, Rotterdam

Initiatief voor versterken netwerken tussen gelijkgestemden op bijzondere locaties

Concept:
Nuits Blanches is ons voorstel voor goed, intiem en authentiek overnachten, het elders zijn in de nabijheid van gelijke denkers. Een reizend dorp eerder dan een hotel, Nuits Blanches is onze zoete wraak op de doorgaans onbetaalbare, ongemakkelijke en onpersoonlijke overnachtingopties waar wij genoodzaakt zijn te verblijven tijdens vakbeurs of evenement in het buitenland.

ACHMEA HEALTH, Amstelveen

Met de oprichting van Achmea Health verwerft Achmea een nieuwe positie in het brein van de consument. Klantcontact vindt namelijk ook op een ander moment plaats, niet alleen als het om ziekte of rekeningen gaat.
Zo kan Achmea Health worden gepercipieerd als vriend die ondersteunt in het gezond blijven.
Om deze boodschap over te brengen voegt Achmea Health daad bij het woord en opent een keten van eigen Health Centers door het hele land.

ROTTERDAM AIRPORT, Rotterdam

De directie van Rotterdam Airport heeft zich als doel gesteld Europa’s nummer 1 vliegveld voor de zakelijke markt te worden.
Naast de zakelijke reiziger vervoert Rotterdam Airport ook veel toeristen. Als een vlucht vertraging oploopt en er 500 toeristen in dezelfde ruimte moeten wachten kan dit het imago van business Airport schaden.

BASISMARKT, onderdeel Vendex Food Group / Laurus

De Basismarkt, discounter van de Vendex Food Group, bewaakte de onderkant van de markt tegen oprukkende buitenlandse discountketens als Lidl en Aldi. De Basismarkt werd ingezet op locaties waar huurcontracten nog niet waren verlopen of waar discounters een bedreiging vormden. De Basismarkt vormde zo een pion in een groter geheel, maar was zelf niet winstgevend. Op prijs was het niet mogelijk te concurreren, wel op uitstraling en assortiment.

SOAP Ateliers

Conceptontwikkeling, strategie en marketing en communicatie advies.

SOAP ateliers is een ontwerpbureau dat op strategisch niveau meedenkt en concepten ontwikkelt, vormgeeft en implementeert.
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ateliers Sacha Winkel
T +31 (0)61 586 46 17
E info@sachawinkel.nl
KvK 26322636
IBAN NL08 SNSB 0898 4652 30
BIC SNSBNL2A
pinterest_bw
flickr_bw