ATELIERS SACHA WINKEL

ATELIERS SACHA WINKEL geeft vorm aan de menselijke leefomgeving. Ons doel is mensen een goed gevoel te geven/zich prettig te laten voelen bij de dingen die ze doen. Of ze nu naar school gaan, een concert bezoeken, of fulltime werken in een kantoortuin. Wij denken na over wat mensen beweegt, wat hun verlangens zijn en wat hun angsten.

ATELIERS SACHA WINKEL adviseert en ontwerpt. U kunt bij ons terecht met vraagstukken op het gebied van merkontwikkeling, productontwikkeling en architectonisch ontwerp. Wij hebben ons in de afgelopen jaren bezig gehouden met de ontwikkeling van maandverband tot de renovatie van een concertzaal. Weinig focus zult u zeggen. Misschien. Maar het gaat altijd om een oplossing, waarbij de mens centraal staat. Hoe komen uw mensen optimaal tot hun recht en hoe profiteert u daarvan als opdrachtgever. Want mensen zijn uw belangrijkste kapitaal.
Ateliers wil de verwachtingen van onze klanten overtreffen met ogenschijnlijk simpele oplossingen op complexe vraagstukken. Dat begint bij het toetsen of de juiste vraag wel is gesteld.

Wij creëren waarde voor onze klanten. Door het adequaat inleven en analyseren van het vraagstuk en de randvoorwaarden komen wij met frisse ideeën die passen in kwaliteit, tijd en budget. Uitgangspunt is dat de klant meer terugkrijgt in toegevoegde waarde dan dat in geld en energie is geïnvesteerd.
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ateliers Sacha Winkel
T +31 (0)61 586 46 17
E info@sachawinkel.nl
KvK 27322636
IBAN NL08 SNSB 0898 4652 30
BIC SNSBNL2A
pinterest_bw
flickr_bw